Käsidesiautomaattien suutin pitää pestä säännöllisesti, muuten laite voi rikkoontua tai jumiutua.

Keskimääräinen suuttimen käyttöikä on 3-6 kk. Sen käyttöikään vaikuttaa laitteen käyttömäärä. Mikäli käsidesiautomaattia käytetään hyvin vähän tai erittäin paljon joudutaan suutin vaihtamaan tavallista useammin. Lisäksi suuttimen käyttöikään vaikuttaa, kuinka usein suutin on puhdistettu. Myös tilan ilmanvaihto ja ilmanlaatu voivat vaikuttaa suuttimen käyttöikään.

Suosittelemme, että suutin pestäisiin noin viikon välein lämpimän veden alla. Etanolipitoisilla aineilla on taipumusta jäädä pikkuhiljaa suuttimen sisään ja lämmin vesi sulattaa sitä ainetta pois.

Suuttimen irrotus ja pesu

- Sammuta laite virtakytkimestä
- Avaa laitteen kansi mukana tulleella avaimella (samoin, kuin täytettäessä laitetta käsidesillä)
- Käsidesisäiliö on ylempänä ja sen alla on suutinyksikkö
- Delta 12 ja INNO 12 malleissa käsidesisäiliö ja suutin tulevat yhdessä ulos. Suuttimen etureunassa on valkoiset väkäset, joita yhteen puristamalla lukitus vapautuu ja säiliö/suutin yhdistelmä tulee ulos vetämällä.
- Delta 10 mallissa suuttimessa ei ole väkäsiä. Säiliö/suutin yksikkö lähtee helposti ulos kevyesti vetämällä.
- Seuraavaksi irrotetaan suutin säiliöstä varovaisesti vetämällä
- Suutinta ei saa vääntää tai kääntää, koska se saattaa aiheuttaa säiliön murtumisen. Jossain malleissa suuttimen ja säiliön liitoksessa on valkoinen lukitusklipsi, joka lähtee vetämällä pois
- Irrotettu suutin voidaan pestä kuumalla vedellä. Pumppaa sormilla siten, että vesi pääsee suuttimen reiästä sisään ja toisesta päästä ulos. Suuttimen pelkkä pintahuuhtelu ei riitä.
- Kuivaa pesty suutin
- Kiinnitä suutin takaisin säiliöön
- Kiinnitä säiliö/suutin yksikkö takaisin käsidesiautomaattiin
- Testaa laitteen toiminta. Mikäli suuttimen pesu ei auta niin silloin hankittava uusi suutin. Suuttimia voit tilata SKC Desiltä.
- Käsidesisäiliö on myös hyvä pestä vähintään kerran kuukaudessa.


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli haluata tilata lisää suuttimia tai sinulla on laitteiden huoltoon liittyviä kysymyksiä.

Asiakaspalvelu: 050 384 5981

close Ostoskori

Luo uusi tili